Pihainfo

Raksan C-hallissa (os. C23c) sijaitsee viimevuotiseen tapaan suuren suosion saavuttanut Pihainfo.

Pihainfossa Viherpalvelu Kotipihan ammattitaitoiset suunnittelijat, viherrakentajat ja kivimiehet löytävät ratkaisut kaikkiin pihan, puutarhan tai vaikka terassim toimivuuteen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Neuvokkaat viherrakentajat antavat vinkkejä pihan kevättöihin, esim. juuri ajankohtaiseen puiden leikkaukseen sekä kasvivalintoihin. Taitavilta kivimiehiltä saa parhaat neuvot kiveysalueen ja pohjatöiden tekoon. Pihainfossa autetaan myös sopivien piha- ja muurikivien valinnassa. Pihasuunnittelijat kertovat osastolla kauden trendeistä. Messuilla kannattaa jo buukata suunnittelijan ensimmäinen käynti  omaan pihaan.

Piha on on parhaimmillaan jatke olohuoneelle. Uutuutena Pihainfossa on tänä vuonna mukana juhlatilojen ja kodin somistus- sekä stailauspalveluyritys. Via Decon asiantuntija auttaa yhtenäisen ilmeen ja sisustuksen luomisessa harmonisena sisätiloista pihalle saakka esim. kevään valmistujaisjuhliin.  Tarjolla on myös tietoa juhlasomisteiden ja astioiden vuokrauspalvelusta. 

Pihainfossa voi varata neuvontakäynnin omalle pihalle messutarjoushintaan 110 euroa sis. alv 24 % ( norm. 140 euroa) + kilometrikorvaus yli 25 km yhdensuuntaisesta matkasta. Neuvontakäynti on noin kahden  tunnin pihakatselmus, jossa tarjotaan sopivia vinkkejä tee-se-itse -toteutukseen. Neuvontakäynti voi olla vaihtoehtoisesti myös alkukartoitus ammattilaisen toteuttamalle muutos- ja kunnostustyölle. Vierailualueena Päijät-Häme. Kaikkien messuilta varattujen, ennen 5.5.2019 toteutuneiden neuvontakäyntiasiakkaiden tai siihen mennessä pihasuunnitelman-tai somistevuokraussopimuksen tehneiden asiakkaiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Kukkatarha Koskiselle.

Pihainfon asiantuntijat

Kiviasentamisen asiantuntija Janne Huotari - kivityöt

Puutarhuri Mirja Rauti - kasvien hoito ja ylläpito

Pihasuunnittelija, hortonomi AMK Hannele Laitinen - pihasuunnittelu

Pihasuunnittelija, viherrakentaja Leeni Lindholm - pihasuunnittelu ja viherrakentaminen 

Somistaja, stailaaja Susanna Lanz - somistus ja stailaus

 

  

 

Yleistä
Aukioloajat:
pe 15.3.2019 klo 10-17
la 16.3.2019 klo 10-17
su 17.3.2019 klo 10-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset ennakkolippu 10 € (14.3. saakka)
Aikuiset norm. 12 €)
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Lego-tapahtuma aikuiset 15 €
(sis. pääsyn Raksa-messuille)
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Messuinfo Ilmaiset messubussit Hallikartta Ammattilaissisältö Ravintolapalvelut Pihainfo LEGO-tapahtuma Näytteilleasettajille Raksa-lehti English Markkinointimateriaali Tiedotus

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?