Raksa

Tervetuloa toteuttamaan pienet ja suuremmat remontti- ja rakennushaaveet Lahden Messukeskukseen Raksa-messuille 25.-27. syyskuuta. Suomen suurimpiin rakennusalan tapahtumiin lukeutuva Raksa tarjoaa kätevästi yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Tuotteita ja palveluita löytyy neljän hallin täydeltä niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. 

Raksa-messujen kanssa samanaikaisesti järjestetään Pihapiiri-puutarhamessut sekä ulkoilmaihmisille suunnattu Luontoretki-tapahtuma. Kävijät pääsevät kaikkiin kolmeen tapahtumaan yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Myös lapset on huomioitu Raksa-messuilla. Lasten Raksa tarjoaa paljon ajanvietettä ja valvotun lastenhoidon.

  

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille.

  

Katso tunnelmia Raksa 2019 -messuilta:

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
25.-27.9.2020
pe ja la klo 10-17
su klo 10-16
Sisäänpääsy :

Yhteistyökumppanit