Raksa

Raksa

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 henkilön tapahtumat tulisi perua tai siirtää olemassa olevan koronavirustilanteen vuoksi. Raksa 2020 siirretään pidettäväksi 25.-27. syyskuuta 2020 samanaikaisesti Pihapiiri-puutarhamessujen sekä ulkoilmaihmisille suunnatun Luontoretki-tapahtuman kanssa.

Ostetut ennakkoliput ja saadut asiakaskutsut käyvät myös syksyllä järjestettävään tapahtumaan. 
Jos kuitenkin haluatte palauttaa lippunne, suosittelemme tekemään sen kätevimmin osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

Vaihtoehtoisesti voitte olla myös yhteydessä Lippu.fi kuluttajapalveluun +358 (0)600 39 3949 tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi

Tervetuloa toteuttamaan pienet ja suuremmat remontti- ja rakennushaaveet Lahden Messukeskukseen Raksa-messuille 25.-27. syyskuuta. Suomen suurimpiin rakennusalan tapahtumiin lukeutuva Raksa tarjoaa kätevästi yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Tuotteita ja palveluita löytyy neljän hallin täydeltä niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Myös lapset on huomioitu Raksa-messuilla. Lasten Raksa tarjoaa paljon ajanvietettä ja valvotun lastenhoidon.

  

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille.

  

Katso tunnelmia Raksa 2019 -messuilta:

Lisätiedot ja varaukset:

Jonna Järvelä

Messutiimin esimies/Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
040 824 1273

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
25.-27.9.2020
pe ja la klo 10-17
su klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset ennakkolippu (24.9.2020 saakka) 12 €
Aikuiset norm. 15 €
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Ryhmälippu 10 €
Sotaveteraanit veloituksetta

Yhteistyökumppanit