Raksa

Raksa

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 13.-15. maaliskuuta 2020 kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen yhden katon alla Lahden Messukeskuksessa. 

Suomen suurimpiin alan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää neljä hallia tuote- ja palvelutarjonnalla niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin. Raksalla on pitkät perinteet suosittuna kohtaamispaikkana, jossa tehdään kauppaa, haetaan uusia ideoita ja verkostoidutaan.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Luvassa on muun muassa vinkkejä kodin keittiöremonttiin ja toimivaan ilmanvaihtoon sekä opastusta näyttäviin sisustusratkaisuihin maalaamalla ja tapetoimalla. Lauantaina 14.3. Raksan ohjelmalavalle nousee yksi Suomen tunnetuimpia kiinteistövälittäjiä,  Asuntokaupat sokkona -ohjelmasta tuttu Andrei Koivumäki kertomaan tuoretta tietoa asuntokaupan tilanteesta. Tutustu ohjelmaan

  

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisi avoinna myös kuluttajille.
Raksa-messujen ohjelma-aikataulu julkaistaan tammikuussa.

Raksa 2020 -teemat:
* Ratkaisut rakentamiseen ja remontoimiseen
* Älykäs koti
* Toimiva piha
* Koti kauniiksi

  

Katso tunnelmia Raksa 2019 -messuilta:

Lisätiedot ja varaukset:

Jonna Järvelä

Messutiimin esimies/Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
040 824 1273

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
13.-15.3.2020
pe ja la klo 10-17
su klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset ennakkolippu (12.3.2020 saakka) 12 €
Aikuiset norm. 15 €
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Ryhmälippu 10 €
Sotaveteraanit veloituksetta

Yhteistyökumppanit