Raksa

Raksa

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Tervetuloa toteuttamaan pienet ja suuremmat remontti- ja rakennushaaveet Lahden Messukeskukseen Raksa-messuille 13.-15. maaliskuuta. Suomen suurimpiin rakennusalan tapahtumiin lukeutuva Raksa tarjoaa kätevästi yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen. Tuotteita ja palveluita löytyy neljän hallin täydeltä niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Luvassa on muun muassa vinkkejä kodin keittiöremonttiin, toimivaan ilmanvaihtoon ja kesämökin kunnossapitoon sekä opastusta näyttäviin sisustusratkaisuihin maalaamalla ja tapetoimalla. Lauantaina 14.3. Raksan ohjelmalavalle nousee yksi Suomen tunnetuimpia kiinteistövälittäjiä,  Asuntokaupat sokkona -ohjelmasta tuttu Andrei Koivumäki kertomaan tuoretta tietoa asuntokaupan tilanteesta. Tutustu ohjelmaan

Tänäkin vuonna Raksaan rakentuu jälleen suosittu Pihainfo, jossa on tarjolla neuvoja sekä vinkkejä pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen.

  

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille.

Ilmainen lisäetu messuvieraille

Lisäetuna kaikille Rakentaja.fi-messuosastolla (A2) messukyselyyn vastanneille tai osastolle kupongin palauttaneille messuvieraille 400-sivuinen Rakenna&Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se TÄSTÄ.

Raksa 2020 -teemat:
* Ratkaisut rakentamiseen ja remontoimiseen
* Älykäs koti
* Toimiva piha
* Koti kauniiksi

  

Katso tunnelmia Raksa 2019 -messuilta:

Lisätiedot ja varaukset:

Jonna Järvelä

Messutiimin esimies/Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
040 824 1273

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
13.-15.3.2020
pe ja la klo 10-17
su klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset ennakkolippu (12.3.2020 saakka) 12 €
Aikuiset norm. 15 €
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Ryhmälippu 10 €
Sotaveteraanit veloituksetta

Yhteistyökumppanit