Muovi&Pakkaus 2017

Muovi&Pakkaus 2017

Hyödynnä kokemus

Lahden Messut tarjoaa Sinulle mahdollisuuden keskustella Muovi&Pakkaus 2017 -messujen aikana NestorPartnersien kokeneiden yritysjohtajien kanssa yrityksesi toimintaan mahdollisesti liittyvien haasteiden, tarpeiden tai tavoitteiden ratkaisemisesta.

NestorPartners on kokeneiden liikkeenjohtajien verkosto, johon kuuluu noin 60 jäsentä. Nestoreilla on monipuolista osaamista ja pitkä käytännön kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista sekä kansainvälistymisestä. Nestorit tulevat useilta eri toimialoilta, ja heillä kaikilla on erinomaiset verkostot. Useimmilla on kokemusta myös kansainvälisestä liiketoiminnan johtamisesta. Lisätietoa Nestoreiden sivuilta www.nestorpartners.fi.

NestorPartners haluaa antaa osaamistaan suomalaisen yritystoiminnan tuloskunnon parantamiseen talouselämämme haastavassa tilanteessa. NestorPartners tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille kevään aikana veloituksettomia kehittämisarvioita ja -klinikoita, joissa yrityksen liiketoiminnan tila läpivalaistaan kokeneiden liiketoimintajohtajien avulla ja tehdään toiminnan kehittämiseen tai tuloskunnon parantamiseen liittyviä toimenpide-ehdotuksia.

Muovi&Pakkaus -messujen aikana paikalla ovat asiantuntijat, joiden kanssa Sinulla on mahdollisuus luottamuksellisesti keskustella tunnin ajan yrityksesi toiminnan kehittämiseen liittyvistä asioista, erityisesti:

- kansainvälistymisestä
- kansainvälisestä markkinoinnista
- yrityksen toimintaan liittyvien toimintatapojen ja prosessien kehittämisestä ja toiminnan suunnittelusta

Nestorit ovat valmiit keskustelemaan myös muista Sinua yritystoiminnassa askarruttavista asioista. Keskustelujen jatkeeksi on mahdollista sopia yhden päivän Nestor Klinikan pitämisestä, jolloin voidaan yhdessä valittujen Nestoreiden kanssa syventyä tarkemmin haasteesi tai tavoitteesi ratkaisemiseen.

Molemmat yllämainitut tapaamiset ovat yritykselle maksuttomia. Tapaamisiin tulee varata aika etukäteen.

Varaa tapaamisaika TÄSTÄ

Lisätiedot:
Lahden Messut, 
Pasi Rantanen
pasi.rantanen@lahdenmessut.fi

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
20.4.2017 klo 10-17
21.4.2017 klo 10-16
Sisäänpääsy : Ilmainen sisäänpääsy rekisteröitymällä

Yhteistyökumppanit