Nukkekoti- ja nukkemessut

Kätevä & Tekevä -messujen yhteydessä järjestettävillä Lahden Nukkekoti- ja Nukkemessuilla on jälleen esillä upeita nukketaloja ja herttaisia miniatyyriesineitä. Paikalla myös runsaasti nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä monipuolisine valikoimineen. Tänä vuonna Nukkekoti- ja Nukkemessut rakentuvat E-halliin.

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry kokoaa messujen yhteyteen kaksi viehättävää näyttelykokonaisuutta. Toinen näyttelyistä kootaan harrastajien kokoamista ja sisustamista pikkuruisista 1:144-kokoisista Nukkekodin nukkekodeista. Talot ovat esillä pienillä pöydillä ja tasoilla, joiden ympärille on kerääntynyt nukkeyleisöä katselemaan tätä 1:12 kokoista nukkekotinäyttelyä. Toinen näyttelykokonaisuus muodostuu viime kevään Leirielämää-pienoishuonekilpailun töiden ympärille. Näyttelystä muodostuu yksityiskohtia sisältävä maisemamiljöö, jossa on muun muassa leirintä- ja karavaanarialue, partio- ja koululaisleirit, aavikkoleiri, mustalaisleiri, intiaanileiri, laavuja ja telttailijoita.

Tervetuloa ostoksille ja ihastelemaan!

Katso mukana olevat yritykset TÄSTÄ

   

Yleistä
Aukioloajat:
3.11.2018 klo 10-17
4.11.2018 klo 10-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset ennakkoon 10 € (kassalta 12 €)
Eläkeläiset ja työttömät 10 €
Opiskelijat, lapset (7-15v.) 10 €
Alle 7v. veloituksetta
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) ennakkoon 8 euroa (kassalta 10 €)
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Ilmaiset messubussit Ravintolapalvelut Näyttelyt Kivi- ja korumessut Lahti Touring Car Challenge Nukkekoti- ja nukkemessut Käsityökortteli Merkityskirjat Nenäpäivä Kätevässä Lasten Kätevä & Tekevä Porukalla messuille! Saitko messukutsun? Näytteilleasettajille Markkinointimateriaali

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?