Lahti Touring Car Challenge

Lahti Touring Car Challenge 2018 kokoaa Suomen huiput kisaamaan Kätevä & Tekevä -messuille!

Radio-ohjattavien rata-autojen Lahti Touring Car Challenge –kilpailu eli LTCC järjestetään jo kuudetta kertaa Kätevä&Tekevä -messujen yhteydessä. Viime vuoden tapaan LTCC 2018 on RC-autoilun SM-sarjan FinTrack Tour 2018-2019 ensimmäinen osakilpailu. Edellinen Lahden osakilpailu oli osanottajamäärältään kauden suurin ja kahden päivän aikana kilpailussa nähtiin yli 70 kuljettajaa. Jälleen paikalle odotetaan vähintään saman verran kuljettajia ja kilpailuun saadaan myös kovia ulkomaalaisia haastajia Venäjältä ja Virosta saapuvista kilpailijoista.

FinTrack Tour SM-sarjan LTCC 2018 -osakilpailussa ajetaan kaikkiaan neljää luokkaa; SM-arvoista TSM eli ”modified” -luokkaa, harrastajien TSP ”prostock” -luokkaa sekä nuorten ja aloittelijoiden vakioluokkaa TSS eli ”stock”. Näissä touring-luokissa autot ovat nelivetoisia sähköautoja, joissa luokkien välillä eroina ovat lähinnä eritehoiset moottorit. TSM-10 luokan tehokkaimmilla autoilla sisäradalla päästään yli 80 km/h huippunopeuksiin. Touring-luokkien lisäksi ajetaan F1-10 luokkaa, jossa autot ovat näyttäviä takavetoisia Formula 1-autoja. Näiden autojen esikuvat löytyvät nimensä mukaisesti formulamaailmasta ja kilpailuissa nähtävät autot ovat ulkoasultaan hämmästytävän tarkkoja  kopioita oikeista F1 –autoista.

LTCC 2018 -kilpailussa ajetaan lauantaina TSM ja TSS -luokat, joissa radalla nähdään kaikkein nopeimpia TSM-luokan autoja ja tiukkaa taistelua tulevaisuuden huippukuskien kesken. Sunnuntaina oman kilpailunsa ajaa TSP -luokka, jossa nähdään luokan erikoisosaajien lisäksi myös kuljettajia lauantain luokista. Myös F1-10 luokan kuljettajat ajavat omat kilpailunsa sunnuntaina.

Messujen auetessa aloitetaan molempina päivinä alkuerillä eli aika-ajoilla, joissa kuljettajat ajavat kelloa vastaan. Vauhdikkaat finaalilähdöt alkavat klo 15-16 aikaan ja silloin ajetaan formulatyyliin lähtöruuduista yhteislähdöllä lähtien. Kilpaa ajetaan vielä messujen varsinaisten aukioloaikojen jälkeenkin ja paikalle on mahdollista jäädä seuraamaan kilpailua.

Kätevä & Tekevä –messuilla on LTCC-kilpailun ohessa mahdollista tutustua radio-ohjattavien autojen harrastamiseen. Kilparadan vieressä on esillä erilaisia radio-ohjattavia autoja ja tarjolla on tiedon lisäksi koeajomahdollisuus maastoajoon soveltuvalla crawler-autolla. Koeajoa varten paikalle rakennetaan pieni koeajoajorata.

Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta kisailua ja tutustumaan RC-harrastukseen!

Lisätiedot:
Jyrki Malinen, p. 044 2574 754, lahua.rc@gmail.com

       

Yleistä
Aukioloajat:
3.11.2018 klo 10-17
4.11.2018 klo 10-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset ennakkoon 10 € (kassalta 12 €)
Eläkeläiset ja työttömät 10 €
Opiskelijat, lapset (7-15v.) 10 €
Alle 7v. veloituksetta
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) ennakkoon 8 euroa (kassalta 10 €)
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Ilmaiset messubussit Ravintolapalvelut Näyttelyt Kivi- ja korumessut Lahti Touring Car Challenge Nukkekoti- ja nukkemessut Käsityökortteli Merkityskirjat Nenäpäivä Kätevässä Lasten Kätevä & Tekevä Porukalla messuille! Saitko messukutsun? Näytteilleasettajille Markkinointimateriaali

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?