Raksa 2019

Raksa 2019

Pihainfo

Raksan C-hallissa (os. C23c) sijaitsee viimevuotiseen tapaan suuren suosion saavuttanut Pihainfo.

Pihainfossa Viherpalvelu Kotipihan ammattitaitoiset suunnittelijat, viherrakentajat ja kivimiehet löytävät ratkaisut kaikkiin pihan, puutarhan tai vaikka terassim toimivuuteen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Neuvokkaat viherrakentajat antavat vinkkejä pihan kevättöihin, esim. juuri ajankohtaiseen puiden leikkaukseen sekä kasvivalintoihin. Taitavilta kivimiehiltä saa parhaat neuvot kiveysalueen ja pohjatöiden tekoon. Pihainfossa autetaan myös sopivien piha- ja muurikivien valinnassa. Pihasuunnittelijat kertovat osastolla kauden trendeistä. Messuilla kannattaa jo buukata suunnittelijan ensimmäinen käynti  omaan pihaan.

Piha on on parhaimmillaan jatke olohuoneelle. Uutuutena Pihainfossa on tänä vuonna mukana juhlatilojen ja kodin somistus- sekä stailauspalveluyritys. Via Decon asiantuntija auttaa yhtenäisen ilmeen ja sisustuksen luomisessa harmonisena sisätiloista pihalle saakka esim. kevään valmistujaisjuhliin.  Tarjolla on myös tietoa juhlasomisteiden ja astioiden vuokrauspalvelusta. 

Neuvontakäynti messutarjoushintaan

Pihainfossa voi varata neuvontakäynnin omalle pihalle messutarjoushintaan 110 euroa sis. alv 24 % ( norm. 140 euroa) + kilometrikorvaus yli 25 km yhdensuuntaisesta matkasta. Neuvontakäynti on noin kahden  tunnin pihakatselmus, jossa tarjotaan sopivia vinkkejä tee-se-itse -toteutukseen. Neuvontakäynti voi olla vaihtoehtoisesti myös alkukartoitus ammattilaisen toteuttamalle muutos- ja kunnostustyölle. Vierailualueena Päijät-Häme. Kaikkien messuilta varattujen, ennen 5.5.2019 toteutuneiden neuvontakäyntiasiakkaiden tai siihen mennessä pihasuunnitelman-tai somistevuokraussopimuksen tehneiden asiakkaiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Kukkatarha Koskiselle.

Pihainfon asiantuntijat: 

  • Kiviasentamisen asiantuntija Janne Huotari - kivityöt
  • Puutarhuri Mirja Rauti - kasvien hoito ja ylläpito
  • Pihasuunnittelija, hortonomi AMK Hannele Laitinen - pihasuunnittelu
  • Pihasuunnittelija, viherrakentaja Leeni Lindholm - pihasuunnittelu ja viherrakentaminen 
  • Somistaja, stailaaja Susanna Lanz - somistus ja stailaus

 

  

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
pe 15.3.2019 klo 10-17
la 16.3.2019 klo 10-17
su 17.3.2019 klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset ennakkoon 10 € (kassalta 12 €)
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta

Yhteistyökumppanit