Neljä vahvaa lajia - ensimmäistä kertaa saman katon alla Lahdessa

Toukokuun lopussa on ensimmäistä kertaa mahdollista nähdä neljä väkivahvaa voimailu- ja kamppailulajia saman katon alla POWER Expo -tapahtumassa 26.-27.5. Lahden Messukeskuksessa. Viikonlopun aikana mittelöidään kaksi SM- kilpailua; Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2018 sekä Voimanosto. Thai Boxingissa ja Vapaaottelussa kamppaillaan kutsukilpailuna. Näytöslajina tapahtumassa on haarniskoissa oteltava buhurt, joka tunnetaan myös nimellä Medieval Combat Sport.

Tapahtuman yhteyteen toteutetaan expoalue, joka on avoinna molempina kilpailupäivinä niin katsojille kuin kilpailijoillekin. Lue lisää
 

SUOMEN VAHVIN MIES JA NAINEN 2018
Suomalaista sisua ja voimaa maailmankartalle nostanut kilpailu tunnetaan tervehenkistä voimailua kannustavana ja suurta yleisöä viihdyttävänä tapahtumana.  Tapahtumaa on järjestetty alan kilpailuista yhtäjaksoisesti pisimpään maailmanlaajuisesti katsottuna.
Tutustu lajiin

POWERLIFTING - VOIMANOSTO
Voimanostossa kilpaillaan jalkakyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston yhteistuloksesta. SM-kilpailut ovat World Powerlifting Congress (WPC) alaisia kilpailuja ja niillä on Euroopan- ja Maailmanennätysarvo.
Tutustu lajiin

BUHURT ELI MEDIEVAL COMBAT SPORT
Suomessa laji tunnetaan nimellä buhurt tai Medieval Combat Sport. Laji on ottelua historiallisissa haarniskoissa ja tylpillä teräsaseilla.
Tutustu lajiin

VAPAAOTTELU JA THAI BOXING KUTSUKILPAILU
Vapaaottelu (MMA) on kamppailu-urheilulaji, jonka säännöt sallivat monipuolisten pysty- ja mattotekniikoiden käytön. Tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä sallittuja iskuja sekä lukkoja. Ottelut käydään kehässä tai vaihtoehtoisesti häkissä.
Muay thai, eli thainyrkkeily, on vauhdikas liikuntamuoto, jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta. Thainyrkkeily on alun perin kilpaurheilua, mutta siitä on kehitetty suuren suosion ansiosta kaikille sopiva kuntolaji.
Tutustu lajiin

Lisätiedot:
Tapahtuman vastaava tuottaja
Mika Kavasvuo
mika.kavasvuo@sibeliustalo.fi
p. 050 398 5806
 

 

Yleistä
Aukioloajat:
la 26.5.2018 klo 10-20
su 27.5.2018 klo 10-17
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Päivälippu aikuiset ennakkoon 9,50 euroa
Päivälippu perheet (2 aikuista + 2 lasta) 27,50
Viikonloppulippu aikuiset ennakkoon 15,50
Pysäköinti ilmainen
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajaksi POWER Expoon?

Oletko saanut messukutsun? Syötä koodi (kirjain + 8 numeroa) kortin ylälaidasta tähän

Saitko messukutsun?