BusinessDay 2017

BusinessDay 2017

Hyödynnä kokemus

BusinessDayn aikana on mahdollisuus keskustella NestorPartnersien kokeneiden yritysjohtajien kanssa yrityksesi toimintaan mahdollisesti liittyvien haasteiden, tarpeiden tai tavoitteiden ratkaisemisesta.

NestorPartners on kokeneiden liikkeenjohtajien verkosto, johon kuuluu noin 60 jäsentä. Nestoreilla on monipuolista osaamista ja pitkä käytännön kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista sekä kansainvälistymisestä. Nestorit tulevat useilta eri toimialoilta, ja heillä kaikilla on erinomaiset verkostot. Useimmilla on kokemusta myös kansainvälisestä liiketoiminnan johtamisesta. Lisätietoa Nestoreiden sivuilta www.nestorpartners.fi.

NestorPartners haluaa antaa osaamistaan suomalaisen yritystoiminnan tuloskunnon parantamiseen talouselämämme haastavassa tilanteessa. NestorPartners tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille veloituksettomia kehittämisarvioita ja -klinikoita, joissa yrityksen liiketoiminnan tila läpivalaistaan kokeneiden liiketoimintajohtajien avulla ja tehdään toiminnan kehittämiseen tai tuloskunnon parantamiseen liittyviä toimenpide-ehdotuksia.

BusinessDayn aikana paikalla ovat asiantuntijat, joiden kanssa Sinulla on mahdollisuus luottamuksellisesti keskustella yrityksesi toiminnan kehittämiseen liittyvistä asioista, erityiset asiantuntemusalueet:

* Yrityksen toiminnan tehostaminen ja laajentaminen

* Yrityksen operatiivisen ja strategisen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen

* Yrityksen kansainvälistymisen (vienti ja etabloituminen) käynnistäminen ja/tai laajentaminen

* Lisäarvon tuottaminen asiakkaille

Voit varata asiantuntijoiden tapaamisajan NestorPartnersien osastolta X5.

 

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat : pe 13.10.2017 klo 10-17
Sisäänpääsy :
Veloituksetta ennakkoon rekisteröitymällä
Ilmainen pysäköinti

Yhteistyökumppanit