Hää- ja Juhlamessuilla rekrytoidaan hääpareja tositv:seen

13.01.2012

Lahden Hää- ja Juhlamessut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa modernissa Lahti Hallin tiloissa. Saman katon alta löytyy kaikki tarvittava monenlaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Näyttävää juhlatunnelmaa luodaan upeilla muotinäytöksillä ja elävällä musiikilla sekä laajalla näytteilleasettajatarjonnalla. Messuvieraille on jaossa molempina päivinä 1000 kpl 2 hengen Tallinnan Viking XPRS-lahjakortteja. Nelosen Neljät Häät hakee messuilla morsiuspareja ohjelman uuteen tuotantokauteen. Casting-tilaisuudessa voi tutustua ohjelman tekijöihin sekä hakea ohjelmaan.

 

Nelosen Neljät Häät tuo tositv:n messuille
Solar Televisionin tuottamassa Neljät Häät -ohjelmassa morsiamet vierailevat toistensa häissä pisteyttäen ne. Aviopari, jonka häät keräävät parhaat pisteet voittaa itselleen unelmien häämatkan valitsemaansa kohteeseen. Hää- ja Juhlamessuilla järjestetään toisen tuotantokauden casting-tilaisuus.


Cake Designer ja valokuvakilpailun parhaimmisto
Messujen näytteilleasettajajoukko on monipuolinen. Yksi herkullisimmista on Herkku Ateljee, joka on Brasiliasta Suomeen muuttaneen Michelle Kaarakaisen ylpeys. Herkku Ateljeessa valmistuu upeat yksilölliset kakut, cupcaket, piiraat sekä perinteiset brasilialaiset herkut erilaisiin tilaisuuksiin. Yliopistosta valmistunut Michelle Kaarakainen valitsi perinteisen urapolun sijaan uran ja yrittäjyyden Cake Designerina. Sokerikuorrutteiset kakut ovat lähes aina uniikkeja ja upeita taidonnäytteitä asiakkaan toiveiden mukaan. Työssään Michelle käyttää myös perheensä reseptejä antaen brasilialaisen kotiruoan makuvivahteen leiville, kakuille ja täytteille.


Messuilla on esillä valtakunnallisen Vuoden Hääkuva -kilpailun parhaimmisto. Kilpailun järjestää Häät-lehti yhteistyössä Eirikuvan kanssa. Palkitut kuvat ovat esillä nyt ensimmäistä kertaa.

 

Ohjelma lavalla lauantaina ja sunnuntaina:

11.30   Hääparin Stailaus, Rap-artisti Brädi ja morsiamensa Mira
12.00   Muotinäytös ”Elämäni Juhlat”
12.45   Miikka Kallio Band
14.00   Valmistaudu juhlaasi – onnistujat Xtravaganzasta
15.00   Muotinäytös ”Elämäni Juhlat”
15.45   Miikka Kallio Band

 

Muutokset mahdollisia.

 

Katso näytteilleasettajaluettelo täältä.


Messuinfo:
Lahden Hää- ja Juhlamessut, Lahti Halli (Salpausselänkatu 7).

Avoinna lauantaina ja sunnuntaina 28.- 29.1.2012 klo 10.00–17.00.

Liput 10 € (ESS- ja Itä-Häme -lehtien kestotilaajan etukortilla 8 €). 


Lisätietoja:
Anne Koskinen, puh. 010 778 7285, anne.koskinen@bminternational.fi
Jonna Järvelä, puh. 040 824 1273, jonna.jarvela@lahdenmessut.fi

 

www.haajuhlamessut.com

Lahden Hää- ja Juhlamessut Facebookissa.


Takaisin